Next Generation Teams Programma

Ons op maat gemaakte proces neemt je mee op een gestructureerde reis naar succesvol personeelsmanagement
Start direct

Next Generation Teams Programma:

Hét programma dat jouw personeelsmanagement zal transformeren

 

Bij BUILDR geloven we in het belang van een goed functionerend team voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden we ook een implementatietraject aan waarbij we het Plan van Aanpak tot leven laten komen. Dit noemen we het Next Generation Teams Programma, of afgekort het NGT Programma.

Tijdens het programma gaan we door alle stappen van het 4 Dynamics model. Het programma wordt samengesteld op basis van het Plan van Aanpak dat ontstaan is tijdens de 4D Teamscan, of in sommige gevallen het MTO. Op deze manier wordt ieder plan op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Ons implementatietraject zorgt ervoor dat alle stappen zorgvuldig worden uitgevoerd. We betrekken alle betrokkenen bij het traject en zorgen ervoor dat iedereen op dezelfde golflengte zit. We stellen doelen vast, bepalen de benodigde middelen en plannen acties om deze doelen te bereiken. Door ons stapsgewijze proces kunnen we jouw personeelsmanagement op een efficiënte en effectieve manier naar een hoger niveau tillen. 

Ons doel is om aan het einde van het traject alle factoren op een juiste manier op elkaar af te stemmen en het team optimaal te laten functioneren. Wij zien graag een team dat iedere dag met een glimlach door de deur komt!

Het 4-Dynamics model is een systeem dat BUILDR heeft ontwikkeld waarmee op een gestructureerde en holistische wijze gewerkt wordt naar optimaal teammanagement. Door te werken met dit model zorgen we ervoor dat we:

  • ieder element van teammanagement meenemen en daardoor nooit iets over het hoofd zien;
  • beide kanten meenemen (werknemer en werkgever);
  • blijvende oplossingen bieden.

Wellicht klinkt dat ingewikkeld, maar het systeem werkt heel simpel. Als je kijkt naar de mensen in je organisatie heb je te maken met 4 key dynamieken, waar 4 bouwstenen uit voortvloeien. Als je deze bouwstenen stevig neerzet, zijn de dynamieken in balans en heb je een optimaal presterend en gelukkig team.

Onderwerpen die aan bod komen

Hieronder volgt een opsomming van onderwerpen die voorbij komen in het programma. De scoop van het programma is niet gelimiteerd tot deze lijst. Tijdens de 4D teamscan komt naar boven welke thema’s relevant zijn en welke minder. 

Bedrijfsidentiteit

Leiderschap

Rollenverdeling en -omschrijving

Ontwikkeling

Communicatie

Waardering

Teambuilding

Autonomie en

eigenaarschap

Aan het einde van het traject

 

Weet je exact wat er speelt binnen jouw bedrijf en waar de aandachtspunten liggen.

Heerst er een gemotiveerde en vertrouwde sfeer in het team. De effectieve samenwerkingen en extra inzet hebben een positief effect op het bedrijf.

Heb je een effectief en compleet systeem ontwikkeld op het gebied van personeelsmanagement.

Zet nu de eerste stap!