Waarom presteert mijn team niet optimaal?

 

Teammanagement is een kunst. De redenen waarom het bij jou niet op rolletjes loopt kunnen erg uiteen lopen. De oorzaak ligt nooit voor het grijpen, het gaat altijd dieper dan de oppervlakte. Je hebt van alles geprobeerd, zonder blijvend resultaat. Tijd voor een omslag, toch?

Tijdens een uur durend gesprek kijken we naar de oorzaken voor het hoge verloop, het onder de maat presterende team of de onrustige sfeer binnen jouw organisatie. Je krijgt een eerste inschatting van de verbeterkansen en we kijken waar we jou bij kunnen helpen. 

Wat levert het consult jou op?

 

1

Aan het einde van de sessie heb je een beter beeld van het probleem: Om je goed te kunnen adviseren is het belangrijk dat we een goed beeld hebben van de situatie en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom stellen we eerst wat informatieve vragen.

2

Aan het einde van de sessie weet je waarom het fout gaat: Tijdens een goede sparringsessie komen we erachter waarom het fout gaat binnen jouw team en organisatie. Waarom loopt het niet lekker met jouw team? Wat ligt daaraan ten grondslag? 

3

Aan het einde van de sessie weet je hoe wij jou en de organsatie verder kunnen helpen: Nu we weten wat er speelt, kunnen we beginnen aan het herstel. Bewustwording is een belangrijke stap. Je hebt nu waardevolle inzichten, maar je bent er nog niet. Wij kunnen je verder helpen en we zullen uitleggen hoe. 

Plan nu een gratis 1-op-1 consult in: