Masterclass

Tevreden teams en minder verloop in een competitieve arbeidsmarkt

Ontdek de blauwdruk voor het verhogen van werknemerstevredenheid en het behouden van een sterk team

Bekijk de masterclass en download de blauwdruk onderaan de pagina. Hier kun je ook de audioversie van de masterclass downloaden.

Plan een kennismaking in:

Download de blauwdruk voor een overzicht van de stappen:

Liever tijdens een wandeling of een ritje in de auto in de masterclass duiken?

Vertrouwd door onder meer:

Sofie heeft binnen onze organisatie een scan gemaakt. Zij wist cruciale onderdelen te ontdekken die voor ons een blinde vlek waren. Met een uitermate professionele aanpak was zij in staat om het team te laten excelleren wat geresulteerd heeft in een team dat nog meer het maximale potentieel uit zichzelf haalt.  Mijn bedrijf loopt nu beter dan ooit. Sofie, dank voor de impact die je hebt gemaakt.

Winodj

Eigenaar, SalesFun

Hoe kan jouw personeel gemotiveerd, loyaal en prestatiegericht blijven vandaag de dag? Heel simpel BUILDR bellen. Dit bedrijf heeft het begrepen. Sofie weet hoe je deze elementen geworteld krijgt in je personeel. Door duidelijke communicatie / coaching / training en betrokkenheid kan BUILDR de juiste impulsen aan uw bedrijf geven waardoor het blijvend leuk is om uw bedrijf te managen en eventueel aan uitbreiding te denken.

Remie

Eigenaar, Silverstip BV

Als ondernemer ben je van nature meer resultaat- dan mensgericht. Tenminste, zo ervaar ik dat zelf. Wetende dat dit een risico met zich meebrengt in mijn bedrijf, heb ik een Teamscan aangevraagd bij BUILDR. Met deze scan en de inzichten van Sofie zelf zijn er diverse pijnpunten aan het licht gekomen welke met concrete adviezen stapsgewijs worden opgelost. Door met BUILDR te werken zie ik dat de samenwerking tussen de collega’s onderling en met mij gegroeid is en dat de organisatie als geheel professioneler is geworden. Dat geeft een stuk rust en vertrouwen voor de toekomst!

Robin

Eigenaar, Orbit Electronic

E-mail
sofie@teambuildr.nl
Telefoonnummer

+316 1069 6231

© 2024Team BUILDR